2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Benjámín Netanjáhúval találkozott Novák Katalin

Hirdetés

Benjámín Netanjáhúval találkozott Novák Katalin

Benjámín Netanjáhú izraeli miniszterelnökkel találkozott Novák Katalin. A köztársasági elnök november 17-én délelőtt érkezett Izraelbe, hogy erősítse a magyar–izraeli diplomáciai kapcsolatokat. 

A magyar politikus a külföldi államok vezetői közül elsőként találkozhatott a miniszterelnökkel, amióta megkapta a hivatalos felkérést a kormányalakításra. Célja, hogy a két ország tovább mélyítse politikai, családügyi, védelmi és gazdasági kapcsolatait. 

Az Izrael és Magyarország közötti szoros együttműködés alapját a függetlenséggel, a biztonsággal és a nemzeti identitással kapcsolatos azonos felfogás adja. A politikai, családügyi, védelmi és gazdasági kapcsolatainkat még szorosabbra fűzzük a jövőben. Netanjáhú bátor politikus, aki világos elképzelésekkel rendelkezik. Mai találkozónkon beszéltünk a közel-keleti térség és az orosz–ukrán háború kihívásairól, valamint arról, mit tehetünk a mielőbbi béke érdekében

Hirdetés

– írta a bejegyzésben. 

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/17/novak-katalin-koztarsasagi-elnok-izrael-miniszterelnok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Földcsuszamlás Kamerunban, több ember meghalt

A mentési munkálatok folyamatban vannak, a katasztrófa további áldozatai után kutatnak – mondta újságíróknak a …