2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Benjamin Netanjahu balra tolódással vádolja az őt leváltani készülő radikális jobboldalt

Hirdetés

Benjamin Netanjahu balra tolódással vádolja az őt leváltani készülő radikális jobboldalt

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök az ország népének átverésével vádolta a Jobbra (Jamina) nevű radikális jobboldali párt élén álló Naftali Bennettet vasárnap esti televíziós válaszbeszédében, melyben Bennett azon állítását cáfolta, miszerint az ő irányításával nem jöhet létre jobboldali kormány.

Netanjahu szerint kétféle út is kínálkozhatna jobboldali-vallásos kormány felállítására az ő irányításával és Bennett részvételével. Azt az állítást is visszautasította, hogy Bennett előtt csakis az egységkormány vagy az újabb választások lehetősége állt – írja az MTI.

Bennett beszéde után néhány perccel Netanjahu a televízió által közvetített beszédében azzal vádolta radikális jobboldali riválisát, hogy félrevezette az izraeli közvéleményt, amikor azt mondta, hogy nincs lehetősége jobboldali koalíciót alakítani. A kormányfő azt állította, hogy Bennett azért választotta az egységkormányt, mert mindenáron miniszterelnök akar lenni, és míg ő csak egyéves kormányfői posztot ajánlott fel neki, addig a centrista Jaír Lapid mellett elsőként és két évig lehet miniszterelnök.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/05/31/benjamin-netanjahu-naftali-bennett-balra-tolodas-radikalis-jobboldal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

A bűnszervezetek által biztosított uzsorakölcsönök, akárcsak egy polip csápjai, valósággal fojtogatják az olasz gazdaságot, aki …