2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bélyeget adott kárpótlásul a brit királyi posta egy magyar férfinak, mert elkeverték a lánya útlevelét

Bélyeget adott kárpótlásul a brit királyi posta egy magyar férfinak, mert elkeverték a lánya útlevelét

A Skóciában élő magyar család nyaralni készült, azonban a családapának nem várt kiadásokkal kellett szembenéznie. A magyarországi útleveleket ugyanis postai kézbesítéssel igényelték meg, és bár a két gyermeke úti okmányát egy napon adták fel, az egyik nem érkezett meg.

A Daily Record beszámolója szerint a férfi tíz napot várt a fia útlevélének megérkezését követően, de a lányáé csak nem akart megérkezni. Újat igényelt, azonban attól tartott, hogy az nem érkezik meg időben a három héttel későbbi nyaralásukig, ezért 300 fontot (133 ezer forintot) költött egy egynapos magyarországi útra, hogy személyesen vehesse át a lánya okmányát. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/08/14/egyesult-kiralysag-skocia-utlevel-posta/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Brutálisan meggyilkolták egy technológiai cég fiatal vezérigazgatónőjét

Vérbe fagyva találták rá hétfőn egy baltimore-i lakásban a 27 éves Pava LaPere holttestére. Az …