2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Be volt mindenezve a forgalmi vizsgán

Hirdetés

Be volt mindenezve a forgalmi vizsgán

Lebukott egy fiatal zilahi férfi, akiről kiderült, hogy a gépjármű-vezetői vizsgáján drog hatása alatt volt – olvasható a Főtér oldalán.

A cikkből megtudható, hogy a vizsga egy darabig normális körülmények között a maga menetében haladt, ám sikerült egy közúti ellenőrzésbe belefutni, ahol az egyenruhások előbb megszondáztatták, majd drogtesztet is végeztettek a jogosítvány megszerzésére hajtó fiatallal. A teszt pedig azt jelezte, hogy a vizsgázó drog hatása alatt áll, ezért őt kórházi vérvizsgálatra vitték, ahol megállapították, hogy egyszerre háromféle pszichoaktív szert is fogyasztott.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/25/be-volt-drogozva-a-forgalmi-vizsgan/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

A vízhiány miatt törtek ki tüntetések Irán harmadik legnagyobb városában, Iszfahánban, ahol a karhatalom könnygázzal és gumibotokkal oszlatta szét a …