2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bányaomlás történt Ausztráliában, ketten meghaltak

Hirdetés

Bányaomlás történt Ausztráliában, ketten meghaltak

A helyi média szerint Dylan Langridge és Trevor Davis 125 méteres mélységben dolgozott a queenslandi Dugald River bányában, amikor szerdán beomlott alattuk a talaj.

25 méteres üregbe zuhantak a munkagépükkel és egy fúrógép kezelőjével együtt. A fúróberendezés kezelőjének sikerült kiszabadulnia és riasztani a többieket. A Perenti, a Langridge-ot és Davist alkalmazó globális bányászati csoport közlése szerint a két férfi holttestére nem sokkal a szerencsétlenség után bukkantak a Cloncurry melletti bányában.Ez egy tragikus esemény és szeretném kifejezni legmélyebb együttérzésemet Trevor és Dylan családjának, barátainak és kollégáinak, akiknek tegnap épségben haza kellett volna jönniük a munkából– mondta Mark Nowell vezérigazgató.

A mentők egész éjjel nehéz felszerelésekkel igyekeztek hozzáférni a járműhöz, és csütörtök reggel Tim Akroyd, az MMG vezérigazgatója elmondta, hogy megkezdték a mentési munkálatokat.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230216-meghalt-ket-banyasz-egy-ausztraliai-banyaomlasban.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parlamenti választások kezdődtek Finnországban

Előrejelzések szerint szoros küzdelem várható a három legnagyobb párt, a jelenlegi miniszterelnök, Sanna Marin pártja, …