2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bántalmazó férfi karjaiba menekült Bill Gates volt felesége?

Hirdetés

Bántalmazó férfi karjaiba menekült Bill Gates volt felesége?

Bill és Melinda Gates még tavaly májusban jelentették be, hogy 27 év házasság után elválnak, ami nem kis túlzással élve derült égből villámcsapásként érte a világot. A pár akkor kifejtette, ugyan próbálták megmenteni a kapcsolatukat, rájöttek, hogy házaspárként már nem tudnak együtt fejlődni életük további szakaszában. Gateséknek egyébként nem volt házassági szerződésük, de úgynevezett különválási megállapodást kötöttek, ami lényeges, mivel a vagyonukat 130 milliárd dollárra becsülték. 

Melinda Gates ugyan nem kért nőtartást, de a válásuk bejelentésének napján Bill Gates 1,8 milliárd dollár (ami akkor 535 milliárd forintnak felelt meg) értékben ruházott át értékpapírokat volt feleségére, dollármilliárdossá téve őt. Összesen 2,94 millió AutoNation- és 14,1 millió Canadian National Railway-részvényt kapott 309 millió és másfél milliárd dollár értékben. Bár a részvényátadás a válás része volt, további részleteket nem közöltek a megállapodásukról.

Máris rátalált a nagy ő?

Melinda Gates még márciusban adott interjút először a válásukról, és azóta is csak találgatni lehet, vajon még mindig szingli-e. A legújabb hírek szerint újdonsült szerelme a háromgyermekes, elvált egykori tévés, Jon Du Pre, aki 2005-től kezdve kilenc éven át jogi csatározást folytatott volt nejével, Gina Larsen Du Prével többek között a gyerektartásdíj és a felügyeleti jog miatt. A válásukat követően az egykori feleség maradt a három gyermekkel, és éjt nappallá téve dolgozott, hogy mindent megadjon nekik – ahogy azt lányuk, Kasey is írta közösségi oldalán.

Hirdetés

A pár kapcsolata ugyanakkor igen viharos volt. Mint arról Du Pre a The Prodigal Father: A True Story of Tragedy, Survival and Reconciliation in an American Family című könyvében beszámolt, szóbeli bántalmazásnak tette ki nejét még akkor is, amikor a hetedik hónapban járt harmadik gyermekükkel. Elmondása szerint ennek hátterében […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/20/bill-melinda-gates-valas-jon-du-pre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint kétszázezer új fertőzöttet azonosítottak egy nap alatt a világon

Több mint kétszázezer új fertőzöttet azonosítottak egy nap alatt a világon

Világszerte 641 562 177 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 6 …