2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Balkáni dzsihadisták propagandaanyagait azonosították az interneten

Balkáni dzsihadisták propagandaanyagait azonosították az interneten

A fenyegetés sokszor közelebb van, mint gondolnánk. Ez a helyzet a dzsihadista terrorizmussal is. Az Europol tájékoztatása szerint a kedden tartott egynapos akció az al-Kaida, az Iszlám Állam és más terrorszervezetek, valamint az azokhoz kötődő csoportok tagjai és támogatói által terjesztett online tartalmak felkutatására irányult, és a laikusok számára meglepő eredménnyel zárult – írta meg az MTI.

Huszonhét internetes platformon találtak a Nyugat-Balkánon használt nyelveken elérhető radikális muszlim szövegeket. Összesen 346 dzsihadista propagandaanyagra mutató hivatkozást azonosítottak a régió partnerországaival közösen tartott művelet keretében.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/07/balkani_dzsihadistak_propaganda_anyagait_azonositottak_az_interneten/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Itt a kontaktroaming – kontaktkövető alkalmazások határok nélkül

Itt a kontaktroaming – kontaktkövető alkalmazások határok nélkül

Az Európai Bizottság uniós szintű rendszert hozott létre a koronavírus fertőzési láncainak megszakítását célzó tagállami …