2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bajban Harry és Meghan, nem teljesült a hollywoodi álom

Hirdetés

Bajban Harry és Meghan, nem teljesült a hollywoodi álom

Ahhoz, hogy Harry herceg és Meghan Markle tényleg meg tudjon élni a médiából, ahogy ezt eltervezték, most már ideje lenne felmutatniuk valami igazán komolyat – írja Daniela Elser, a brit királyi családdal foglalkozó szakújságíró a New Zealand Herald hasábjain.

A pár a Netflixszel és a Spotify-jal kötött jelentős értékű szerződéseket, és sorra érkeztek a bejelentések arról, hogy különféle tartalmakat fognak gyártani ezekre a platformokra. Áprilisban jelentettek be egy dokumentumsorozatot, a Harry által alapított Invictus Games nevű sportesemény-sorozatról, amelyen megsérült katonák és veteránok vehetnek részt.

Néhány napja került nyilvánosságra, hogy Meghan Markle producerként jegyezne egy animációs sorozatot Pearl munkacímen, amely egy tizenkét éves lány kalandjait követné, akit a történelem fontos női szereplői inspirálnak.

GettyImages-1211634455

Hirdetés

Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A probléma abban rejlik, hogy a párnak bizonyítania kell, hogy helyt tudnak állni Hollywoodban. Amikor tavaly márciusban Los Angelesbe érkeztek, a márkájuk értéke felszállóban volt. Ők voltak azok, akik a családon belülről kritizálták az uralkodót, és ez Amerikában a függetlenségi háború óta népszerű hozzáállás.

Azonban jött a koronavírus-járvány, az újdonság megkopott, és már a Netflix sem képes arra, hogy számolatlanul öntse a pénzt projektekbe, mint korábban. Harry herceg és Meghan Markle mindeddig adós maradt azzal, hogy felrobbantsák Hollywoodot.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/16/veszesen-fogy-harry-es-meghan-penze-daniela-elser-netflix/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Zárt autóban maradt kislány halt meg Boszniában

Négyéves kislány holttestére bukkantak egy zárt autóban az északnyugat-boszniai Donja Piskavicában – közölte a helyi sajtó …