2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Azonnal végzett a medvével a 70 éves férfi

Hirdetés

Azonnal végzett a medvével a 70 éves férfi

A 70 éves férfi vaddisznóra vadászott Franciaország délnyugati részén, amikor egy kölykeivel kóborló nőstény barna medve megtámadta és megsebesítette.

A vadász két lövést adott le puskájával, és az állatot azonnal megölte. A helyszínre érkező mentők néhány méterre attól a helytől, ahol a férfi sebesülten feküdt, felfedezték az elhullott medvét.

A vadász rádión kért segítséget, és a vadásztársaság egyik tagja még a mentők előtt odaért hozzá, és sikerült elállítania a vérzést az orvosi segítség megérkezéséig. A férfit többször megharapta a medve, emiatt súlyos lábsérülést szenvedett, és a toulouse-i kórházba vitték.

[…]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/21/franciaorszag-ariege-barna-medve-tamadas-labon-harapott-vadasz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

A vízhiány miatt törtek ki tüntetések Irán harmadik legnagyobb városában, Iszfahánban, ahol a karhatalom könnygázzal és gumibotokkal oszlatta szét a …