2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Az ukránok nagyon várják, hogy Orbán Viktor Kijevbe menjen

Hirdetés

Az ukránok nagyon várják, hogy Orbán Viktor Kijevbe menjen

Ihor Zsovka a Szabad Európa ukrajnai oldalának adott interjúban erősítette meg az értesülést, amely szerint Orbán Viktort meghívták Kijevbe az Európai Tanács múlt heti csúcstalálkozóján, amelyen Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is részt vett (magyar részről pedig Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke).

Az ukrán elnök hivatalának vezetőhelyettese azt is elmondta, hogy a találkozón Orbán Viktor az elsők között ment oda Zelenszkijhez, hogy kezet rázzon vele. Mint mondta, Orbán és Zelenszkij arról beszéltek egymással, miként lehetne megvalósítani Ukrajna integrálását az Európai Unióba, és ebben a témában Orbán Viktor „konstruktív” véleményt fogalmazott meg.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/19/haboru-oroszorszag-ukrajna-orban-viktor-kijevi-talalkozo-volodimir-zelenszkijjel-karpatalja-kisebbsegek-helyzete/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rálőtt a feje fölött repülő harci helikopterre egy holland férfi

Rálőtt a feje fölött repülő harci helikopterre egy holland férfi

A holland hatóságok péntek reggel letartóztattak egy apeldoorni férfit, aki rálőtt a feje fölött repülő …