2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Az izraeli hadsereg egy terepjáró motorháztetőjére kötözve szállított egy sérült palesztint

Hirdetés

Az izraeli hadsereg egy terepjáró motorháztetőjére kötözve szállított egy sérült palesztint

Az izraeli hadsereg egy dzsiphez kötözött egy sebesült palesztint. Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) megerősítették az incidenst, miután azt videóra vették és megosztották a közösségi médiában. Az IDF közleménye szerint a férfi egy tűzpárbajban sebesült meg a rajtaütés alatt, amelynek egyik gyanúsítottja volt – írja a BBC.

A sebesült férfi családja elmondta, hogy amikor mentőt kértek, a hadsereg elvitte a férfit, a dzsipjük motorháztetejére szíjazták őt, majd elhajtottak.

Az IDF közölte, hogy az esetet kivizsgálják, és ennek megfelelően fognak eljárni.

Ma reggel a Wadi Burqin területén a körözött gyanúsítottak elfogására irányuló terrorellenes műveletek közben a terroristák tüzet nyitottak az IDF katonáira. A tűzpárbaj alatt az egyik gyanúsított megsebesült, őt elfogták

Hirdetés

– áll az IDF közleményében. Hozzátették, hogy a férfit a parancsokat és a szokásos műveleti eljárásokat megszegve, egy jármű tetejére kötözve szállították el a katonák.

Ciszjordániában megugrott az erőszak a Gázai övezetben dúló háború kezdete óta, amelyet a Hamász október 7-i támadása váltott ki. Az ENSZ szerint legalább 480 palesztin halt meg Ciszjordániában, beleértve Kelet-Jeruzsálemet is. Tíz izraeli, köztük a biztonsági erők hat tagja is meghalt Ciszjordániában.

Izraelt háborús […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/23/izrael-palesztin-haboru-konfliktus-terror-ciszjordania/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A helyszínrajz alapján hatalmasat hibázott Donald Trump biztonsági szolgálata

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban merényletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök, jelenlegi republikánus …