2021. január 25., hétfőMa Pál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.25. Pál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Az év közepéig meghosszabbították az egészségügyi vészhelyzetet Olaszországban

Hirdetés

Az év közepéig meghosszabbították az egészségügyi vészhelyzetet Olaszországban

Az olasz kormány július 31-ig meghosszabbította a járvány miatti egészségügyi veszélyhelyzetet, a halottak száma túllépte a 77 ezret, és több mint 326 ezer személyt oltottak már be az egészségügyi minisztérium csütörtök esti adatai szerint − adta hírül az MTI.

Karácsony óta több mint 685 ezer adag érkezett a Pfizer-BioNTech oltóanyagból. Eddig több mint 339 ezer személy részesült a vakcinából, kivétel nélkül egészségügyi és szociális dolgozók, valamint az idősotthonok lakói. Olaszország a második helyen áll a beadott oltások számában az Európai Unió tagállamai között, erről a A római kormánybiztos beszélt.

Az oltásban való részvétel Olaszországban is önkéntes és ingyenes. Az Emilia Romagna tartományban található, kevesebb mint hatezer lakosú Bagno di Romagna polgármestere azonban bejelentette, hogy 

Hirdetés

elbocsátja a város működtette idősotthon húsz dolgozóját, akik nemet mondtak az oltásra.

A Moderna-vakcina használatára csütörtökön mondott igent az Olasz Gyógyszerügynökség, miután azt az Európai Gyógyszerügynökség (Ema) is engedélyezte.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/07/koronavirus_olaszorszag_jarvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovákiában is lehet orosz vakcina

Szlovákiában is lehet orosz vakcina

Ha az Európai Unió jóváhagyja az orosz koronavírus-vakcinát, akkor lehet foglalkozni azzal, Szlovákiában alkalmazzák-e avagy …