2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Az amerikaiak több mint fele elégedetlen Kamala Harrisszel

Hirdetés

Az amerikaiak több mint fele elégedetlen Kamala Harrisszel

Kedvezőtlen véleménye van az amerikaiak 51 százalékának Kamala Harris alelnökről. Főként a Republikánus Párt szavazói gondolják úgy, hogy nem volna alkalmas elnöknek – derül ki a Rasmussen közvélemény-kutató intézet legfrissebb, telefonos és online megkérdezéssel készült, hétfőn nyilvánosságra hozott országos felméréséből.

Az intézet egy héttel ezelőtt kérte ki ezer ember véleményét, olyanokét, akik valószínűnek mondták, hogy szavaznának, ha akkor lett volna elnökválasztás – írja az MTI.

Kamala Harris

Kamala Harris

Hirdetés

Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images Hungary

Az 51 százalékos negatív megítélésen belül 43 százalék azoknak az aránya, akiknek nagyon rossz a véleménye Joe Biden alelnökéről.

A magukat valószínű szavazóknak mondók 46 százalékának kedvező a véleménye Harrisről, ezen belül 28 százaléknak nagyon kedvező. Szintén 46 százalék szerint Harris alkalmas volna elnöknek, ezen belül 31 százalék ítélte nagyon alkalmasnak. Éppen 50 százalék azok aránya, akik szerint nem volna alkalmas, ezen belül pedig 41 százalék szerint egyáltalán nem volna az.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/27/elegedetlen-kamala-harrissel-az-amerikaiak-tobb-mint-fele/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet kedd este valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael …