2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Az all inclusive magasiskolája a karibi szigeteken

Hirdetés

Az all inclusive magasiskolája a karibi szigeteken

Az all inclusive üdülőhelyek jelenleg is iszonyú népszerűségnek örvendenek annak ellenére, hogy középszerű büfékben kevert piña coladákkal itatják, és évtizedek óta változatlan, giccses szórakoztató műsorokkal mulattatják vendégeiket.

Bizonyos helyeken azonban a luxusszállodák most szintet ugrottak a korábbi némileg igénytelennek mondható ellátással kapcsolatban. A turistákat ínyenc à la carte menü, szükség esetén pedig személyes komornyik várja, a feledhetetlen élményekről pedig magas színvonalú külön programok gondoskodnak. A befizetett ár mindezt magában foglalja.

A világjárvány lecsengése után az egekbe szökött az utazások utáni kereslet. Megváltozott a gondolkodásmód, és a vendégek már fáradtak ahhoz, hogy szabadidejükkel kapcsolatos döntést hozzanak.

Hirdetés

Csak utazni akarnak, felfedezni, élvezni, és mindezért csak egyszer akarnak fizetni

– azonosította az új igényt a Marriott karibi és latin-amerikai régiójának elnöke. A trendek „drámaian megváltoztak” – idézte Brian Kinget a Forbes.

Az elmúlt évtizedekben egy sor all inclusive üdülőhelyet olyanra terveztek, hogy a látogatókat területükön belül tartsák. A vendégek azonban 2023-ban már „túl akarnak jutni a kapun”, viszont kézműves szolgáltatásokra és egyedi, mesés élményekre tartanak igényt, ugyanakkor nem akarják azt sem érezni, hogy vakációjuk túlszervezett.

A képlet az „e a négyzeten”, vagyis az entertainment, a szórakozás és az education, az oktatás ötvözete. A Westin Costa Rica-i szállodájában például a vendégek golfozhatnak egy Robert Trent Jones által tervezett pályán, a vadvilágot pedig a nemzeti parkokban vagy lombkorona-túra során tanulmányozhatják. A hotel spanyol nyelvtanulást, főzési- és koktélbemutatókat, koktélozással egybekötött […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/04/23/vakacio-nyaralas-luxus-all-inclusive-udulohely-szalloda/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Agresszív gólya tartja rettegésben egy szlovákiai falu lakóit

A természetvédők azzal magyarázzák a gólya támadásokat, hogy az állat a kocsik üvegén és karosszériáján …