2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Az Aldi néhány hétig korlátozza a megvásárolható zöldségek mennyiségét

Hirdetés

Az Aldi néhány hétig korlátozza a megvásárolható zöldségek mennyiségét

Az Aldi csatlakozott az Asda és a Morrisons üzletláncok által bevezetett frissáru-adagoláshoz – erősítette meg szerda délután az Aldi. Az új szabályok február 22-től, szerdától léptek életbe az összes üzletben.

„A paprika, uborka és paradicsom vásárlását személyenként három darabra korlátozzuk, hogy a lehető legtöbb vásárló megvehesse a termékeket, amire szükségük van” – mondta az Aldi szóvivője a Mirrornak.

Az ellátási problémák miatt üresek a polcok 

A rossz időjárás és az afrikai és európai szállítási problémák kombinációja miatt a brit szupermarketek polcain nincs paradicsom, és néhány más friss termékből is fogynak a készletek. Eközben a „katasztrofális” konzervatív kormány és a Brexit súlyosbította a brit élelmiszerhiányt – állítja egy mezőgazdasági csoport.

Andrew Opie, a British Retail Consortium élelmiszerekkel és fenntarthatósággal foglalkozó igazgatója elmondta: „A nehéz időjárási körülmények Dél-Európában és Észak-Afrikában megzavarták néhány gyümölcs és zöldség, köztük a paradicsom és a paprika betakarítását”.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/22/aldi-tesco-zoldseg-aruhaz-ellatasi-lanc-egyesult-kiralysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyosan megsebesített a fején egy fiatal lányt a vonaton őrjöngő baltás ámokfutó

Súlyosan megsebesített a fején egy fiatal lányt a vonaton őrjöngő baltás ámokfutó

A tinédzsert kórházba szállították. Az első hírek szerint az utas nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, tette …