2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ausztria: felfüggesztették a politikai iszlám elleni programot

Hirdetés

Ausztria: felfüggesztették a politikai iszlám elleni programot

Ausztriában ideiglenesen felfüggesztették a politikai iszlám térnyerése elleni program egyik elemét, a világhálón is elérhetővé tett úgynevezett iszlám-térképet. Nem a támadások miatt, hanem mert technikai módosításokat hajtanak végre az oldalon, írta az MTI az osztrák oe24 hírcsatornára hivatkozva. A konzervatív néppárti Susanne Raab integrációs miniszter múlt héten mutatta be újságírók előtt az  úgynevezett iszlám-térképét. Ez átfogó képet ad az Ausztriában tevékenykedő muzulmán szervezetekről, egyesületekről, hitközségekről és az őket képviselő fontosabb személyekről, illetve irányultságuk, kapcsolataik besorolásáról, továbbá rávilágít egyes szervezetek összefonódásaira a politikai iszlám ideológiájával, szervezeteivel és hálózatával.

Kapcsolódó

Muszlim csoportokra csaptak le osztrák kommandósok

Az összehangolt hajnali akcióban 30 embert vettek őrizetbe négy különböző osztrák […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/03/ausztria-politikai-iszlam-fellepes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Huszonöt áldozata van a kínai gázrobbanásnak

Huszonöt áldozata van a kínai gázrobbanásnak

Huszonötre nőtt a közép-kínai Hupej tartomány Sijen városában történt gázrobbanás halálos áldozatainak száma − adta hírül az …