2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Átverték az utasokat az easyJetnél, letagadták, hogy van alternatív útvonal

Hirdetés

Átverték az utasokat az easyJetnél, letagadták, hogy van alternatív útvonal

Miután az eredeti járatot törölték, a csoportot automatikusan átirányították, hogy egy másnap induló járattal egy másik brit repülőtérre repüljenek. Amikor a család hívta a légitársaságot, és megpróbálta érvényesíteni, hogy az európai légi utasok jogaira vonatkozó szabályok alapján más járatra jogosult, az easyJet telefonközpontja többször is elutasította jogos kérésüket.

Hannah és Richard Bicknellnek 18 hónapos gyermekükkel együtt július elején a portugáliai Faróból a manchesteri repülőtérre kellett volna hazarepülniük, de alig több mint két héttel korábban közölték velük, hogy az eredeti járatot törölték, és másnapra átfoglalták őket, hogy Liverpoolba repüljenek. Nagy-Britannia legnagyobb fapados légitársasága több száz járattörlést hajtott végre, mivel küzd az hiányos erőforrásokkal és a munkaerőhiánnyal.

A légitársaság beismerte a jogsértést

A héten a Polgári Légiközlekedési Hatóság emlékeztette a légitársaságokat a légi utasok jogaira vonatkozó szabályokkal kapcsolatos kötelezettségeikre. E szabályok értelmében az easyJetnek egyértelművé kellett volna tennie, hogy a család jogosult arra, hogy 

Hirdetés

az easyJet költségére egy másik légitársaság járatát foglalják le az eredeti járat napján.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/18/easyjet-jarattorles-legitarsasag-megtevesztes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

A tájékoztatás szerint a gyilkos több mint 70 lövedéket lőtt ki a tömegre egy épület …