2020. május 26., keddMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2020.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Argentína sehogy, Brazília repülőn nem enged be külföldieket

Hirdetés

Argentína sehogy, Brazília repülőn nem enged be külföldieket

Tovább súlyosbodott a koronavírus-helyzet pénteken Dél- és Latin-Amerikában, ahonnan több országból is újabb áldozatokat jelentettek az MTI hírösszefoglalója szerint.

Hirdetés

A Brazíliában a legutóbbi hivatalos adatok szerint a korábbi 77-ről 93-ra emelkedett a betegségben életüket vesztettek száma, a fertőzöttekké pedig 2915-ről 3477-re. A brazil kormány ezért pénteken úgy döntött, hogy harminc napig nem utazhatnak be repülőn érkező külföldiek az országba.

Szintén utazási korlátozást vezetett be Argentína, amely kikötőkön, repülőtereken és a határátkelőkön keresztül sem fogad külföldieket, csak a hazatérő argentinok léphetik át az ország határát. Az országban pénteken már 17 áldozatról tettek bejelentést az egészségügyi hatóságok. A regisztrált fertőzöttek száma 690 – ez a mutató több mint 100-zal emelkedett egy nap alatt. Péntek este a korábbi adatokhoz képest további öt beteg vesztette életét, 59 és 81 év közöttiek voltak. Egyikük egy hetven éves férfi, aki még kedden érkezett haza Miamiból, Buenos Airesben volt karanténban. Csütörtök éjjel rosszul lett, nem sokkal később elhunyt.

Venezuelában egy 79 éves, korábban életét vesztő asszony lett a koronavírus második igazolt áldozata, miután a nő halála után elvégzett teszt igazolta, hogy koronavírusos lett.  Az idős nő magas vérnyomással küszködött, cukorbetegségben […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/03/28/del-amerika_koronavirus_szombati_osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Boris Jonhson kijárási korlátozást szegő főtanácsadója nem bánta meg, amit tett

Boris Jonhson kijárási korlátozást szegő főtanácsadója nem bánta meg, amit tett

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Dominic …