2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Áramkimaradásokat és halálos baleseteket okozott a havaseső több európai országban

Hirdetés

Áramkimaradásokat és halálos baleseteket okozott a havaseső több európai országban

Lengyelországban időlegesen több mint 100 ezer háztartás maradt villamosáram nélkül, többnyire azért, mert fa dőlt a távvezetékekre – jelentette a PAP lengyel hírügynökség.
A Krakkóhoz közeli Wawrzka faluban meghalt egy ápolásra szoruló 70 éves nő, akinek áramszünet miatt leállt az oxigénkészüléke. Bár a hozzátartozók hívták a mentőket és a tűzoltókat, az oxigénpótlást hozó tűzoltóautó útközben balesetet szenvedett a hóviharban.
A csehországi Hertvikovice térségében egy autóvezető vesztette életét, mert egy kidőlő fa az autójára zuhant az országúton, és időjárással összefüggő halálos közlekedési baleset történt Prágában is – jelentette a CTK hírügynökség.

Szlovákiában háztartások ezreiben okozott áramkimaradást a havazás. Besztercebánya térségében egyes áramszünet sújtotta falvak szavazóhelyiségeiben gyertyafény mellett kezdték meg kora reggel a voksolást a szombati népszavazáson – jelentette a TASR hírügynökség.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230121-havaseso-okozott-sulyos-karokat-es-embereleteket-is-kovetelt-tobb-orszagban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Korábban a nők között a leghosszabb, kísérő nélküli antarktiszi expedíció rekordját 1381 kilométerrel a német …