2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Apácának adta ki magát a csaló, 25 millió forintot keresett vele

Hirdetés

Apácának adta ki magát a csaló, 25 millió forintot keresett vele

Csalás áldozata lett egy asszony Romániában, amikor segítséget kért egy apácától a házassága jobbá tételéhez. A nőről ugyanis kiderült, hogy szélhámos – írja a Főtér.

Problémái voltak a házasságában egy 28 éves borgoprundi nőnek, így szakértő segítségért folyamodott. A világhálón keresgélt, ahol ráakadt egy harminc év körüli Prahova megyei nőre, aki egy kolostor csodálatos képességekkel rendelkező apácájának adta ki magát. A különleges adottságai mellett azt ígérte, hogy imákkal és feloldozó szertartásokkal hozza majd rendbe a hozzá fordulók félresikerült házasságát, a megfelelő ellenszolgáltatásért.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/18/romania-szolgaltatas-imadsag-csalas-atveres-apaca-borgoprund-prahova/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lukasenka felkeresett egy menekülttábort a lengyel határnál

Lukasenka felkeresett egy menekülttábort a lengyel határnál

Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök ellátogatott egy, a lengyel határhoz közeli migránsközpontba. Előző este illegális bevándorlók …