2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Anyja is segíthetett a férjét Szentpéterváron feldaraboló nőnek

Anyja is segíthetett a férjét Szentpéterváron feldaraboló nőnek

A szentpétervári rendőrség őrizetbe vette az Andy Cartwrigt művésznéven ismertté vált Alekszandr Jusko ukrajnai születésű rapper feleségét csütörtökön, miután beismerte, hogy feldarabolta férjét. A nyomozás során kiderült, hogy több forrás nem tudta megerősíteni a nőnek azt az állítását, hogy férje drogfüggő volt. Ami azért fontos, mert a nő azt állította, hogy azért darabolta fel férjét, hogy a rajongói ne tudják meg, hogy kábítószer-túladagolásban halt meg – írja a Mirror.

Az állítólag kábítószer-túladagolásban meghalt 30 éves Jusko maradványait szatyrokba csomagolva találták meg egy hűtőszekrényben, miután felesége ügyvédje felhívta a rendőrséget. A védő elmondta, az asszony azért darabolta fel férjét, mert nem akarta, hogy a rajongók megtudják, milyen “dicstelenül” halt meg rapper. Marina Kukha, az asszony célja pedig az volt a feldarabolással, hogy férje inkább nyomtalanul tűnjön el.

Az ügyet tovább bonyolítja, hogy egyes értesülések szerint Kukha édesanyja is segédkezett a veje feldarabolásában. Ezért a rendőrség őrizetbe vette a feleséget, és hazugságvizsgáló eljárásnak vetik alá, hogy fény derüljön az igazságra.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20200731-anyja-is-segithetett-az-ukran-rapper-ferjet-feldarabolo-nonek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elárverezik Gandhi jellegzetes szemüvegét

Mahatma Gandhi legendás indiai politikai vezető egyik jellegzetes, kerek lencséjű szemüvegét árverezi el egy bristoli …