2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / András herceg mégis megúszhatja a szexuális erőszak vádját?

Hirdetés

András herceg mégis megúszhatja a szexuális erőszak vádját?

András hercegnek engedélyezik, hogy betekintsen az ügy egyik hétpecsétes titokként kezelt dokumentumába, amely ügyvédei szerint a szexuális erőszak vádjának ejtéséhez vezethet. A per amerikai bírója ugyanis engedélyezte, hogy a védőügyvédek belenézzenek abba a megállapodásba, amelyet a gyerekmolesztálásért már 2019-ben őrizetbe vett Jeffrey Epstein kötött Virginia Giuffre-val, azzal a most 38 éves amerikai nővel, aki azt állította, hogy 17 évesen Epstein és kerítője szexuális szolgáltatásokra közvetítette ki a gazdag vállalkozó befolyásos barátainak, köztük András hercegnek. A nő szerint a brit királyi család tagjával legalább három alkalommal, Epstein különböző helyeken lévő luxusvilláiban, került szexuális kapcsolatba.

York hercege mindvégig tagadta a vádakat.

Hirdetés

 Virginia Giuffre ügyvédei szerint az ügyet érdemben nem befolyásolja a bíró mostani döntése, hogy betekintésre átadta a megállapodást. Egészen másként vélekednek azonban András herceg jogászai. Ők azt állították már a legutóbbi előzetes meghallgatáson, hogy az Epsteinnel kötött külön megállapodással a nő gyakorlatilag lezárta az egész jogi procedúrát.

A herceg ügyvédeinek érvelése szerint a 2009-ben aláírt megállapodás olyan kárpótlást tartalmaz a korábban kiskorúként molesztált nőnek a szexuális fenevad Epstein részéről, amelyért 

cserébe Virginia Giuffre lemond arról, hogy bárkit megvádoljon azok közül, akik a milliárdos kerítőhálózatának “haszonélvezői” voltak.

Persze az egyezség pontos szövege jelenleg még bizalmas.

Az egész ügyet akkor kezdték el felgöngyölíteni, amikor 2019 nyarán az FBI letartóztatta a milliárdos vállalkozót, akit szexuális célú, kiskorúak kárára elkövetett emberkereskedelemmel és bűnszövetkezetben való részvétellel vádoltak. Azonban egy hónappal a letartóztatása után Epstein furcsa körülmények között öngyilkos lett a cellájában. Egy évvel később, hosszas nyomozás után, letartóztatták a szexuális fenevad kerítőjét, barátnőjét, közeli bizalmasát is. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/07/andras-herceg-szexualis-zaklatas-epstein-virginia-giuffre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Európai országok sora segít a bajba jutott Romániának

Már nyolc európai ország nyújt segítséget Romániának a koronavírus-járvány okozta jelenlegi kétségbeejtő helyzetben. Ezt Klaus …