2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Amszterdam betiltja a kannabiszt a vörös lámpás negyedben

Hirdetés

Amszterdam betiltja a kannabiszt a vörös lámpás negyedben

Az új törvény május közepétől lép életbe, és célja, hogy javítsák a lakosok életminőségét, ugyanis az ott élők már régóta panaszkodnak, hogy zavarják őket a turisták. Emellett a szexmunkásoknak is be kell zárniuk hajnali 3-kor a helyiségeiket – írja a BBC.

A helyi média arról számolt be, hogy szinte minden önkormányzati képviselő támogatta a lakosok zavarásának csökkentése érdekében hozott intézkedéseket. 

A városi tanács csütörtökön azt is bejelentette, hogy az éttermeknek és bároknak pénteken és szombaton hajnali 2 órakor be kell zárniuk, és hajnali 1 óra után nem engednek be új látogatókat az óvárosi negyedbe.

Hirdetés

Jelenleg csütörtöktől vasárnapig 16 óra után tilos az alkohol árusítása a vörös lámpás negyedben lévő üzletekben, italboltokban és kávézókban. Most a tanács arra fogja kérni az árusokat, hogy ebben az időszakban távolítsák el az alkoholt a kirakatokból, vagy rejtsék el azokat. Amszterdamban a legtöbb közterületen egyébként is tilos alkoholt fogyasztani.

A holland főváros jól ismert a <a href="//index.hu/tudomany/2022/12/05/kannabisz-marihuana-tanulmany-fajdalomcsillapito-hatas/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/10/hollandia-amszterdam-kannabisz-fu-voros-lampas-negyed-tilalom-torveny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csoportos nemi erőszak áldozata lett egy 14 éves kárpátaljai lány

2021-ben a kárpátaljai Verhni Vorota falu három lakója bántalmazott egy 14 éves lányt, mindezt videóra …