2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Állandó megfigyelői státuszt kapott a Vatikán a WHO-ban

Hirdetés

Állandó megfigyelői státuszt kapott a Vatikán a WHO-ban

Állandó megfigyelői státuszt kapott a Vatikán az Egészségügyi Világszervezetben (WHO) – közölte a Kathpress katolikus hírügynökség a Szentszékre hivatkozva. A WHO hétfői genfi közgyűlésén fogadta el Olaszország erre vonatkozó előterjesztését. Értesülések szerint a Szentszék teljeskörű tagságáról, ahogy azt egyesek követelték, nem volt szó.

Luigi Di Maio olasz külügyminiszter a nap folyamán tájékoztatta a döntésről vatikáni hivatali partnerét, Paul Richard Gallagher érseket.

Az együttműködés és a kapcsolatok különösen a koronavírus-járvány kitörése nyomán fonódtak szorosabbra a vatikáni hatóságok és a WHO között.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/01/vatikan-who-luigi-di-maio-tedrosz-adamon-gebrejeszusz-paul-richard-gallagher-koronavirus-vakcina-ferenc-papa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beadták az első, Karikó Katalin által fejlesztett rák elleni vakcinát

Beadták az első, Karikó Katalin által fejlesztett rák elleni vakcinát

Megkapta az első beteg a Karikó Katalin által elindított első rák elleni kísérleti vakcinát. Karikó …