2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Alkohol, drog, ukrajnai ügyek: önéletrajzot írt Joe Biden fia

Hirdetés

Alkohol, drog, ukrajnai ügyek: önéletrajzot írt Joe Biden fia

A könyvben az elnök fia  – a cím ellenére – meglehetősen őszintén vall nehézségekkel és családi tragédiákkal terhelt magánéletéről. Ír benne egyrészt a gyermekkoráról, édesanyja és testvére haláláról és családi életéről. Különösen sok figyelmet szentel testvérének, Beau-nak, aki 2015-ben hunyt el rákos megbetegedésben (a könyv címe is tőle származik, ő jellemezte így az élet apró örömeit). 

A könyvben Hunter Biden részletesen vall alkohol- és drogfüggőségéről. Már fiatalon is az alkohol felé fordult, állítása szerint 14 éves korától rendszeresen ivott, 18 évesen pedig kokain birtoklásáért tartóztatták le. Igazán azonban 2000-től kezdve vált súlyossá a probléma, amikor jogászként egyre nagyobb terhelés nehezedett rá, és emiatt végül rehabilitációra küldték 33 évesen. 

Ezután 10 évig tiszta maradt, de egy repülőúton megrendelt Bloody Maryvel ismét inni kezdett, majd ismét rehabilitációra kellett küldeni. Beau Biden halála, illetve a saját házasságának tönkremenetele aztán újabb mélypontot hozott a Biden fiú számára. Megint visszaesett, és az alkohol mellett a kábítószerre is visszaszokott, olyannyira, hogy egy ideig még a dílere is vele lakott.

Hirdetés

Egyszer még egy családi vacsoráról is elmenekült, ahol Joe Biden egy újabb rehabilitáción való részvételről akarta meggyőzni őt. 2019-ben aztán végül részben új felesége, Melissa hatására sikerült ismét leállnia az alkohol- és drogfogyasztással. 

Az elnök fia arról a romantikus viszonyról is ír, amely közte és elhunyt testvére felesége közt alakult ki Beau Biden halálát követően. Állítása szerint az után, hogy a viszony kitudódott, ügyfeleinek egy részét, valamint az ENSZ […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/07/oneletrajzot-irt-joe-biden-fia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Fokvárosi Egyetem több ezer könyve veszett oda a tűzvészben

A Fokvárosi Egyetem több ezer könyve veszett oda a tűzvészben

Az 1829-ben alapított és a kontinens legjobbjának tartott Fokvárosi Egyetemen több mint 24 órán át …