2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Alig tudnak megélni, százezrek mondják le a streamingszolgáltatásaikat

Hirdetés

Alig tudnak megélni, százezrek mondják le a streamingszolgáltatásaikat

Áprilistól júniusig csaknem nyolcszázezer brit háztartásban váltak meg a Netflix-, illetve Amazon Prime Video-előfizetésüktől – írta meg a The Guardian. Angliában is egyre súlyosbodik a megélhetési válság, emiatt pedig egyre többen kezdenek spórolásba: a költségeik lefaragásának érdekében pedig sokan megválnak a streaming-előfizetéseiktől. 

Az első negyedéves 19,57 millióról a második negyedév végére 19,19 millióra csökkent azon háztartások száma, amelyek legalább egy előfizetéses video-on-demand (SVOD) szolgáltatással rendelkeznek – állítja a Broadcast Audience Research Board (BARB) kutatócég legfrissebb felmérése. Ez nettó 382 ezres csökkenés. 

A Netflix az elmúlt tíz évben szünet nélkül képes volt arra, hogy növelje az angliai előfizetői bázisát, most azonban már a második negyedévet zárja veszteséggel. Világszerte több mint másfél millió előfizetővel lett kevesebb a felhasználóinak a száma, ez pedig nem tett […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/04/nagy-britannia-streaming-elofizetes-megelhetes-koltseg-novekedes-netflix/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Többen meghaltak a Korzikán tomboló viharban

Franciaország egyes részein néhány óra alatt több eső esett, mint az elmúlt hónapok során összesen, …