2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Alec Baldwin karácsonyi üzenete: Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék arra, amit történt

Hirdetés

Alec Baldwin karácsonyi üzenete: Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék arra, amit történt

Nincs olyan nap, hogy ne gondolna vissza arra a tragédiára, ami a Rust forgatásán történt – ezt mondta Alec Baldwin a rajongóinak címzett karácsonyi üzenetében.

A színész úgy fogalmazott, hogy még mindig „szörnyen” érzi magát a történtek miatt és megköszönte a támogatást rajongóinak, akik beszámolója szerint rengeteg e-mailt küldtek neki.„Bízom benne, hogy valamennyire most már magam mögött tudom hagyni ezt. De persze a dolog mindvégig velünk marad, akik ezt átéltük, mert valaki tragikus körülmények közt meghalt”.

Ezt én sem fogom elfelejteni sose. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék vissza arra, ami történt 

Hirdetés

– fogalmazott a színész. Hozzátette: mindemellett próbál „haladni az életével”  és „szerencsésnek” érzi magát, hogy a történtek fényében egyáltalán otthon lehet a családjával.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/24/alec-baldwin-karacsony-rust-lovoldozes-tragedia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Metró elé lőktek egy nőt Brüsszelben

Metró elé löktek egy nőt egy brüsszeli metróállomáson. A rendőrség szerint szándékos gyilkossági kísérlet történhetett, …