2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Aki Liliputból jön, előrébb veszik az oltásnál

Hirdetés

Aki Liliputból jön, előrébb veszik az oltásnál

Előre vették az oltási sorrendben a 32 éves Liam Thorpot, mivel testsúlya kóros elhízásra enged következtetni 6,2 centiméteres magasságával összevetve – legalábbis ez derült ki az adatokból, amelyekkel regisztrálták a férfit a Liverpool Echo beszámolója szerint.

A lapnál újságíróként dolgozó Thorp azt mondja, semmiféle komoly egészségügyi problémával nem küzd, így igencsak meglepte, amikor megkapta az értesítőt, miszerint mehet oltakozni. Azonnal valamilyen félreértésre gyanakodott. Eleinte persze megörült a váratlan szerencsének, de lelkiismerete mégiscsak arra sarkallta, hogy megérdeklődje háziorvosánál a korai behívó okát. 

Az orvos ekkor azt mondta, hogy a testsúlya miatt hívták be korábban, mivel kórosan elhízottként szerepel a nyilvántartásban. Ettől Liam Thorp teljesen összezavarodott, tekintve, hogy egyáltalán nem érzékelte magát túlsúlyosnak. S valóban, másnap vissza is hívták azzal, hogy tévedés történt.

A férfi a rendelőből mély levegőt vett és megpróbált összeszedett maradni, míg arról informált, hogy a magasságomat 6,2 láb […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/18/elorebb-kerult-az-oltasi-sorrendben-egy-6-centimeteres-ferfi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kézre kerítik a marosvásárhelyi medvét

Kézre kerítik a marosvásárhelyi medvét

Marosvásárhely utcáin több ízben észleltek már medvét, van azonban a városnak egy rendszeresen visszajáró vendége, …