2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ájulás, szexuális zaklatás és leteperés – már 24 óra bejutni II. Erzsébet ravatalához

Hirdetés

Ájulás, szexuális zaklatás és leteperés – már 24 óra bejutni II. Erzsébet ravatalához

A Westminster Hallban a királynő ravatalánál kegyeletüket leróni akaró várakozóknak várhatóan legalább 24 órát kell sorban állniuk − írja élő tudósításában a BBC.  Az emberektől azt kérték, hogy már ne utazzanak oda, hogy csatlakozzanak a sorhoz, ami több kilométer hosszú: a Southwark Parktól indul és a Temze déli partján halad végig, mielőtt a Westminster Hallhoz ér.

Vigyenek vizet, gyógyszereket

A Londoni Mentőszolgálat (LAS) azt tanácsolta az embereknek, hogy a sorban állás idejére vigyék magukkal a rendszeresen szedett gyógyszereiket és megfelelő ruházatot. A szolgálat azt kéri továbbá, hogy kövessék a kormány honlapján található tanácsokat, valamint igyanak sok vizet és egyenek rendszeresen.

A londoni rendőrség minden idők legnagyobb eseményének nevezte a királynő temetését, ami valaha az Egyesült Királyságban történt. Kormányzati források szerint minden érintett „kiváltságnak” és „valódi megtiszteltetésnek” tekinti a részvételt. 

A királynő halálával kapcsolatos eseményeket kezelő központi operatív csoportban több mint száz köztisztviselő dolgozik váltott műszakokban, a történéseket a Kulturális, Média- és Sportminisztérium (DCMS) szakállamtitkára irányítja.

Hirdetés

A források szerint a királynő halála esetén alkalmazott forgatókönyvet hosszú évek alatt dolgozták ki, és a tisztviselők meg vannak győződve arról, hogy a hétfői temetés lesz a „legnagyobb esemény, amelyet az Egyesült Királyság […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/17/ii.-erzsebet-nagy-britannia-halal-gyasz-sorbanallas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minőségét megőrzi: eltűnhetnek a lejárati dátumot jelző címkék

Minőségét megőrzi: eltűnhetnek a lejárati dátumot jelző címkék

Évtizedek óta használjuk a minőségét megőrzi címkéket, amelyek arra szolgálnak, hogy útba igazítsák a vásárlókat, …