2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Agyonlőttek egy katolikus püspököt Los Angelesben

Hirdetés

Agyonlőttek egy katolikus püspököt Los Angelesben

Meglőttek egy katolikus püspököt Dél-Kaliforniában, néhány háztömbnyire egy templomtól. A férfit mindenki kedves, békeszerető emberként jellemezte, halála megdöbbentette a Los Angeles-i vallási közösséget – közölték a hatóságok. A hatóságok egyelőre nem közölték, hogy a püspök vallási leszámolás kiszemeltje lett volna. Az elkövetőt még keresik a rendőrök.Sokkal több információra van szükségünk, hogy tisztán lássunk – mondta Michael Modica, az LASD Gyilkossági Iroda nyomozója. A 69 éves O’Connell 45 évig teljesített szolgálatot, és Írországból származott. Ferenc pápa 2015-ben a Los Angeles-i érsekség segédpüspökének egyikévé nevezte ki. O’Connell évekig dolgozott Dél-Los Angelesben, ahol békét akart teremteni a lakosok és a rendfenntartó szervek között.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230220-megoltek-egy-katolikus-puspokot-los-angelesben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyosan megsebesített a fején egy fiatal lányt a vonaton őrjöngő baltás ámokfutó

Súlyosan megsebesített a fején egy fiatal lányt a vonaton őrjöngő baltás ámokfutó

A tinédzsert kórházba szállították. Az első hírek szerint az utas nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, tette …