2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Agyonlőtte a magyar történelemtanárnőt és a barátját egy tornatanár Belgiumban

Hirdetés

Agyonlőtte a magyar történelemtanárnőt és a barátját egy tornatanár Belgiumban

A belga sajtó értesülései szerint az intézmény egyik testnevelő tanára, Carl Manzanares éles lőfegyverrel felszerelkezve kolléganője és korábbi élettársa, Delphine Kulcsar Mont-sur-Marchienne-ben található otthonához ment azzal a céllal, hogy megölje a nőt és annak új élettársát.

A testnevelő tanár ugyanis nem tudta túltenni magát azon, hogy augusztusi szakításuk után néhány héttel volt barátnője máris boldog párkapcsolatban él valaki mással, mégpedig az iskola egyik diákjának az apjával.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220920–charleroi-tornatanar-gyilkossag.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jó hírt kapott Vlagyimir Putyin

Jó hírt kapott Vlagyimir Putyin

A vonatkozó négy határozatot vasárnap tették közzé az Orosz Föderáció Alkotmánybíróságának honlapján. „Az Orosz Föderáció …