2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A vírus a karácsonyi vásárokat is megtámadhatja

A vírus a karácsonyi vásárokat is megtámadhatja

Bár még pár hónap hátravan karácsonyig, a német sajtó már azt lebegteti, hogy minden karácsonyi vásárt lefújnak. A forralt bor, fenyőillat, mézeskalács és apró díszek, amelyet megfogdos több ezer ember, nem segítik a vírus terjedésének megfékezését. 

Az Agrofórum szemlézte a német proplanta.de híroldal cikkét, miszerint sok helyen töprengenek azon, hogy megtartsák-e a hagyományos karácsonyi vásárokat. Hiszen az év végét is a maszkviselés, távolságtartás és a vírusveszély jellemzi majd. Ráadásul miután egyes régiókban eltérő fertőzési események vannak, nem biztos, hogy jó ötlet lesz idén bejárni a nagyvárosok csodálatos bazárjait. 

Németországban a döntés arról, hogy megtartsák-e az idén a délnyugaton hagyományos karácsonyi vásárokat és miként, az önkormányzatok kezében van. Úgy vélik azonban, hogy ha a fertőzési arány hirtelen megnő, akkor amúgy is az egész országra vonatkozóan döntést kell hozni. Sokan üdvözlik a döntést, de a forralt bor betiltására figyelmeztetnek

– olvasható a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/09/koronavirus_jarvany_karacsonyi_vasar_nemetorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Putyin bedobta magát, védelmébe vette Biden fiának ukrajnai üzleteit

Putyin bedobta magát, védelmébe vette Biden fiának ukrajnai üzleteit

Nem követett el bűncselekményt ukrajnai üzleti tevékenységével Hunter Biden, Joe Biden volt amerikai alelnök és …