2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A választási bizottság elnöke el van ájulva, az ellenzék csalásról beszél

Hirdetés

A választási bizottság elnöke el van ájulva, az ellenzék csalásról beszél

Dicsérte a szavazás szervezettségét Ella Pamfilova, az orosz Központi Választási Bizottság elnöke az országban zajló regionális és parlamenti választások második napján, és állítása szerint semmilyen rendellenességet nem tapasztaltak a voksoláskor – adta hírül az MTI. A Golosz nevű nem kormányzati szerv viszont úgy látja: széles körű csalások történhettek a szavazáskor. 

Az orosz kormányzat által idegen ügynökként definiált Golosz szervezet független megfigyelői körülbelül 2 ezer olyan esetet jegyeztek fel, amikor szerintük a választási eljárás szabályait kisebb-nagyobb mértékben megszegték. 

A szervezet arra is gyanakszik, hogy szerte Oroszországban egyenruhában, csoportosan érkeztek szavazni a rendvédelmi szervek alkalmazottai, ami szerintük arra utal, hogy „elöljárói” elküldték őket szavazni, hogy így biztosítsák a Vlagyimir Putyin elnököt támogató Egységes Oroszország párt győzelmét. 

Hirdetés

Több olyan esetet is föl jegyeztek, amikor egy választó több szavazatot is leadott, illetve több tucat olyan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/18/oroszorszag-valasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők hozzátartozóit fogadta, pénzt adott, illetve földet ígért nekik a Szirádzsuddín Hakkáni, az afganisztáni …