2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Vad angyal sztárja orosz állampolgárságot kapott Vlagyimir Putyintól

Hirdetés

A Vad angyal sztárja orosz állampolgárságot kapott Vlagyimir Putyintól

Vlagyimir Putyin orosz elnök állampolgárságot adományozott Natalia Oreirónak, a Vad angyal című tévésorozat egykori sztárjának, amelyről hétfőn jelent meg elnöki rendelet.

Az uruguayi-argentin énekes- és színésznő 2020 júniusában folyamodott honosításért. Miután a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen a készülő látogatásával kapcsolatos formaságokat intézett, megkérdezték tőle, hogy lenne-e orosz állampolgár, amire igennel felelt.

Az ötlet először egy orosz műsorban vetődött fel 2019-ben, amikor Ivan Urgan műsorvezető a legoroszabb külföldi színésznőnek nevezte Natalia Oreirót, aki azzal reagált, hogy Oroszország elnökének meg kellene adnia neki az állampolgárságot.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/25/a-vad-angyal-sztarja-orosz-allampolgarsagot-kapott-vlagyimir-putyintol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bojkottálhatja Berlin a pekingi téli olimpiát

Bojkottálhatja Berlin a pekingi téli olimpiát

Zord idők jönnek a Berlin által tekintélyelvűnek minősítendő rendszerekre… Legalábbis ezt állította a németországi Zöldek …