2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Tisza Párt és a Kutyapárt is leadta az európai parlamenti listáját

Hirdetés

A Tisza Párt és a Kutyapárt is leadta az európai parlamenti listáját

A Tisza Párt és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is benyújtotta az európai parlamenti listáját – olvasható a Nemzeti Választási Iroda honlapján. A Tisza Párt listájának első helyén Magyar Péter szerepel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt listájának első helyén pedig Le Marietta látható.

Mint azt korábban megírtuk, Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke április 20-án arról számolt be hivatalos Facebook-oldalán, hogy pártjának elsőként sikerült összeszednie az EP-választásokon való induláshoz szükséges 20 ezer aláírást.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján azonban egy ideig csak a Fidesz-KDNP listája szerepelt. Erről az NVI az Index megkeresésére közölte, hogy  április 22-éig egyedül a Fidesz–KDNP adta le ajánlásait, és jelentette be az EP-listáját.

Hirdetés

Hétfőn a Mi Hazánk is bejelentette, hogy összegyűjtötték az európai parlamenti (EP) […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/ep/2024/valasztas/2024/04/30/magyar-peter-tisza-part-magyar-ketfarku-kutyapart-nemzeti-valasztasi-iroda-europai-parlamenti-lista-alairasgyujtes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új ópiumtermelő nagyhatalom született, és a világ semmit sem tehet

Hatalomátvételüket követően a tálibok ismét betiltották a máktermesztést az addig a világpiac fő exportőrének számító …