2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A szexragadozó Jeffrey Epstein barátnője ártatlannak vallotta magát

Hirdetés

A szexragadozó Jeffrey Epstein barátnője ártatlannak vallotta magát

A szexuális ragadozóként elhíresült néhai Jeffrey Epstein egykori barátnője, Ghislaine Maxwell ártatlannak vallotta magát a szexkereskedelem vádakban pénteken. A nő először állt bíróság elé a tavaly nyári letartóztatása óta – számolt be a CNN.

Maxwell sötétkék rabruhában jelent meg a New York-i tárgyalóteremben. A válla fölött összefogott haján lenőtt a festés, a tövénél kivillantak őszes tincsei. A járványhelyzetre tekintettel maszkot hordott, kivéve amikor egy műanyag flakonból vizet ivott.

Csupán annyit közölt a bírósággal, hogy nem tartja magát az ellene hozott vádakban bűnösnek.

A szövetségi ügyészek most olyan váddal rukkoltak elő, miszerint 2004-ben Maxwell több száz dollárt fizetett készpénzben egy 14 éves lánynak, hogy a kedvére tegyen Epsteinnek.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/24/szexragadozo-jeffrey-epstein-ghislaine-maxwell/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet kedd este valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael …