2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A szegénységi küszöbről írt, betiltották a lapot

Hirdetés

A szegénységi küszöbről írt, betiltották a lapot

Iránban betiltottak egy lapot, amely címlapján Hamenei ajatollahot, illetve az ő bal kezét ábrázolta, amint meghúzza a szegénységi küszöböt. A Kelid nevű napilap szombati számában közölte az ominózus cikket azzal a címmel, hogy „Irániak milliói élnek a szegénységi küszöb alatt”. Látható rajta az a jellegzetes fekete pecsétgyűrű, amelyet Irán legfőbb vallási és politikai vezetője visel bal kezének gyűrűs ujján. Hamenei jobb keze egy 1981-es bombázásban megsérült, és azóta béna, írta a távirati iroda.

Egy, az újságírók védelmével foglalkozó amerikai szervezet felszólította az iráni hatóságokat, hogy azonnal vonják vissza a döntést.

Hirdetés

Donald Trump volt amerikai elnök három évvel ezelőtt kiléptette az Amerikai Egyesült Államokat a 2015-ben megkötött <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/09/iran-cenzura-hamenei-ajatollah/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alec Baldwin állítja, hogy nem húzta meg a ravaszt

Alec Baldwin állítja, hogy nem húzta meg a ravaszt

Alec Baldwin egy tévéinterjúban azt mondta, hogy nem húzta meg annak a kellékfegyvernek az elsütőbillentyűjét, …