2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Stonehenge után a repülőgépek sem úszták meg a klímaaktivisták festékét

Hirdetés

A Stonehenge után a repülőgépek sem úszták meg a klímaaktivisták festékét

A Just Stop Oil tüntetői narancssárgára festettek több magánrepülőgépet egy repülőtéren, ahol állításuk szerint néhány órával korábban Taylor Swift gépe is landolt – írja a Sky News. A Stansted repülőtér szóvivője elmondta, hogy röviddel hajnali 5 óra után a rendőrség letartóztatott két tüntetőt, akik behatoltak a repülőtérre, távol a kifutópályától és a fő utastermináltól.

„Elővigyázatosságból a kifutópálya üzemeltetését rövid időre felfüggesztették, de a járatokat nem zavarták meg, a repülőtér és a járatok a szokásos módon üzemelnek” – tette hozzá.

A Just Stop Oil videókat tett közzé a közösségi médiában arról, ahogy betörnek a Stansted repülőtérre, ahol szerintük Taylor Swift gépe is állomásozott. A felvételeken két tüntető látható, amint lyukat vágnak egy kerítésen, és narancssárga festéket fújnak egy repülőgépre.

Hirdetés

???? JUST STOP OIL PAINT PRIVATE JETS HOURS AFTER TAYLOR SWIFT’S LANDS

???? Jennifer and Cole cut the fence into the private airfield at Stansted where @taylorswift13‘s jet is parked, demanding an emergency treaty to end fossil fuels by 2030.

???? Donate — https://t.co/UwALfVtRmR pic.twitter.com/aORdvUuQmU

— Just Stop Oil (@JustStop_Oil) June 20, 2024

A tüntetők követelése, hogy a kormányok megállapodjanak egy, a kőolaj, a földgáz és a szén kitermelését és elégetését 2030-ig megszüntető tervezetről. A csoport további tüntetésekre figyelmeztetett.

Ha nem védik meg az általuk képviselt embereket, akkor a Just Stop Oil támogatói, valamint Ausztria, Kanada, Norvégia, Hollandia, Kanada és Svájc polgárai is csatlakozni fognak az ellenálláshoz ezen a nyáron

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/20/just-stop-oil-klimaaktivistak-maganrepulo-festek-talor-swift/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Joe Biden már meg is nevezte, kinek az elnökjelöltségét támogatja, Donald Trump rögtön reagált – Minden, amit Joe Biden visszalépésével kapcsolatban tudni érdemes – kövesse az Indexen!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/kulfold/2024/07/21/amerikai-egyesult-allamok-feher-haz-elnokvalasztas-joe-biden-donald-tump-kamala-harris-demokratak/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …