2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A republikánusok is ellenzik Trump javaslatát a választás elhalasztására

A republikánusok is ellenzik Trump javaslatát a választás elhalasztására

Elutasítja Donald Trump javaslatát az elnökválasztás későbbre halasztásával kapcsolatban a Republikánus Párt is. Az Egyesült Államok elnöke a járványhelyzetre hivatkozva tartaná később a novemberben esedékes választást, mondván, a nagy arányban várható levélszavazatok révén megnő a választási csalás esélye – írta a BBC.

Ezt saját pártja sem fogadja el, így a republikánusok is ragaszkodnak a novemberi választáshoz. Trump felvetését elutasította a republikánusok szenátusi és képviselőházi vezetője is.

A választások időpontjának megváltoztatásához a kongresszus jóváhagyása kellene, ez azonban láthatóan nem lenne meg. A járványügyi mutatók, az emiatt romló gazdasági adatok következtében a népszerűségével nem túl jól álló Trumpnak a jelek szerint tehát nincs […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/07/31/a_republikanusok_is_ellenzik_trump_javaslatat_a_valasztas_elhalasztasara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elárverezik Gandhi jellegzetes szemüvegét

Mahatma Gandhi legendás indiai politikai vezető egyik jellegzetes, kerek lencséjű szemüvegét árverezi el egy bristoli …