2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A rendőröket is megdöbbentette a társukat meggyilkoló diáklányok ügye

Hirdetés

A rendőröket is megdöbbentette a társukat meggyilkoló diáklányok ügye

A rendőrség és az ügyészség kedden közös tájékoztatón jelentette be, hogy az áldozat ismerte a gyilkosait. Mivel a gyanúsítottak még gyerekek, ez azt is jelenti, hogy büntetőjogilag nem felelősségre vonhatók – közölte Mario Mannweiler koblenzi főügyész.

A hatóságok hétfőn közölték, hogy a diáklány bűncselekmény áldozata lett. A rendőrség a bűntény helyszínének többszöri átfésülése ellenére sem találta meg eddig a gyilkos fegyvert.

A 12 éves diáklány holttestére vasárnap találtak rá egy bicikliút mellett. Luisét utoljára szombat délután látták élve Freudenbergben, amikor egy barátjától tartott hazafelé. Az eltűnt lány felkutatására a rendőrség mellett nyomkereső kutyát és hőkamerával felszerelt helikoptert is bevetettek, de nem találták meg.

A két tizenéves lány […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/15/nemetorszag-bunugy-keseles-gyilkossag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új fejlemény a megvesztegetési botrányba keveredő Donald Trump ügyében

Új fejlemény a megvesztegetési botrányba keveredő Donald Trump ügyében

A volt amerikai elnök 2016-os elnökválasztási kampánya idején történt hallgatásipénz-kifizetések ügyében nyomozó manhattani esküdtszék nem …