2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A pilótafülkében is javít az esélyegyenlőségen a United Airlines

Hirdetés

A pilótafülkében is javít az esélyegyenlőségen a United Airlines

A United Airlines amerikai légitársaság azt tervezi, hogy 2030-ig ötezer új pilótát képezne ki akadémiáján, akiknek legalább a fele nő vagy színes bőrű lenne – írja a helyi sajtó nyomán az MTI.

A pilótafülkéinknek is tükrözniük kell a repülőgépeinken utazó emberek sokféleségét. Ezért azt tervezzük, hogy a következő évtizedben betanított ötezer pilótánk ötven százaléka nő, illetve színes bőrű lesz

– áll a légitársaság közleményében. A United Airlines pénzügyi partnere, az amerikai JPMorgan Chase bank 1,2 millió dollárt ajánlott fel ösztöndíjakra.

Az egyetlen nagy amerikai légitársaság, amelynek saját repülési akadémiája van, közölte, megkezdik a kérelmek befogadását a képzési programra, melynek elvégzését követően mind az ötezer pilóta számára garantált lesz a munkalehetőség a vállalatnál, amennyiben teljesítették a követelményeket. A terveik szerint idén száz új hallgatót vesznek fel, és az akadémia első húszfős osztálya 2021 harmadik negyedévében kezdi meg tanulmányait.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/08/tobb-noi-es-szinesboru-pilotat-kepezne-a-united-airlines/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Véget ért a román kormányválság

Véget ért a román kormányválság

Florin Citu marad a miniszterelnök Romániában, a kormányt alkotó jobbközép politikai alakulatok pedig a koalíciós …