2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A németek többsége támogatja a kötelező oltást

Hirdetés

A németek többsége támogatja a kötelező oltást

A Stern szemléje szerint a megkérdezettek 41 százaléka ellenezne egy ilyen intézkedést, hét százalék pedig nem tudja eldönteni, vagy nem akart válaszolni.

A cikkből az is kiderül, hogy a gyermekorvosok ellenzik az iskolák bezárását. A Rheinische Postnak nyilatkozó orvos szerint a tanulmányok azt mutatják, hogy a gyerekek és a tinédzserek jellemzően nem az iskolában fertőződnek meg, hanem családi környezetben, a legtöbb fertőzés nem iskolaidőben, hanem főleg a szünetekben történik.

A Német Gyermek- és Ifjúsággyógyászati Társaság (DGKJ) elnöke, Jörg Dötsch szerint az iskolákban inkább rendszeres tesztelésre, maszkviselésre és higiéniára van szükség.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/21/a-nemetek-tobbsege-tamogatja-a-kotelezo-oltast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

A vízhiány miatt törtek ki tüntetések Irán harmadik legnagyobb városában, Iszfahánban, ahol a karhatalom könnygázzal és gumibotokkal oszlatta szét a …