2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A németek nem értik, mi vár rájuk – mondja a volt pénzügyminiszter – videó

Hirdetés

A németek nem értik, mi vár rájuk – mondja a volt pénzügyminiszter – videó

“Németország jóléti paradigmája megkérdőjeleződött” – jelentette ki Peer Steinbrück egykori német pénzügyminiszter egy beszélgetős műsorban. A volt tárcavezető szerint arra kell készülni, hogy éveken keresztül nem javulnak majd a gazdasági mutatók. Steinbrück szerint valószínűleg a munkanélküliség is növekedni fog. A 75 éves politikus hangsúlyozta, hogy a németek annyira tehetetlenek, hogy még nem sikerült felfogniuk a helyzet drámaiságát.

Habeck az interjúban állampolgári kötelességként az energiatakarékosságot javasolja. Elmondta, hogy ő maga is lerövidítette a zuhanyzási időt és nem használja a légkondícionálót, a tervei szerint pedig télen kevesebbet fog fűteni otthon.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220624-nemet-gazdasagi-helyzet-penzugyminiszter.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Továbbra sincsen magyar áldozata az észak-olaszországi jégcsuszamlásnak

A magyar külképviseletek folyamatosan kapcsolatban vannak az olasz hatóságokkal, amelyek továbbra sem tudnak magyar áldozatokról …