2020. augusztus 5., szerdaMa Krisztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Krisztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A német rendőrség átkutatott egy kertet Hannoverben Madeleine McCann ügyében

A német rendőrség átkutatott egy kertet Hannoverben Madeleine McCann ügyében

A német rendőrség kedden átkutatott és felásott egy kertet Hannoverben – közölte a Madeleine McCann titokzatos eltűnése ügyében nyomozást folyató braunschweigi ügyészség az MTI szerint.

 Az ásatások a Maddie McCann ügyében folytatott nyomozásunkkal kapcsolatosak

– közölte Julia Meyer ügyészségi szóvivő, a részletekre azonban nem tért ki. A német nyomozók úgy vélik, hogy a 2007-ben Portugáliában eltűnt brit kislány már nincsen életben.

Az ásáshoz a nyomozók többek között markológépet is használnak a Hannoverische Allgeimene Zeitung című helyi újság szerint, amely úgy tudja, hogy a jelenleg őrizetben lévő gyanúsított korábban Hannoverben élt. A vizsgálat június elején felgyorsult az új gyanúsított személyének azonosításával. A 43 éves Christian B. többszörösen visszaeső német pedofil, aki Portugáliában már elítéltek nemi erőszakért és jelenleg Németországban tartják fogva.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/07/28/a_nemet_rendorseg_atkutatott_egy_kertet_hannoverben_madeleine_mccann_ugyeben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

ENSZ: Észak-Korea tovább fejleszthette nukleáris fegyvereit

ENSZ: Észak-Korea tovább fejleszthette nukleáris fegyvereit

A kommunista állammal szemben elrendelt büntetőintézkedések betartásáról szóló jelentés egyes részleteit diplomáciai források erősítették meg …