2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A NATO cáfolta, hogy csapatokat vonultatna fel Belarusz határán

A NATO cáfolta, hogy csapatokat vonultatna fel Belarusz határán

Alaptalannak nevezte a NATO szóvivője Aljakszandr Lukasenko azon állításait, hogy a katonai szövetség csapatokat vonultat fel Fehéroroszország nyugati határai mentén, írja az MTI.

A fehérorosz elnök szombaton egy katonai támaszponton elmondott beszédében azt hangoztatta, hogy külföldről próbálnak forradalmat szítani Belaruszban. Szerinte nyugatról, az EU-tag Lengyelország és a NATO részéről az a veszély fenyeget, hogy annektálni készülnek az ország nyugati régióját, amelynek székhelye Grodno. Egyben arra figyelmeztetett, hogy a minszki vezetés a legkeményebb intézkedésektől sem riad vissza, hogy megőrizze Belarusz egységét.

A NATO nem jelent veszélyt sem Belarusz, sem más ország számára, és nem vezényelt katonákat a térségbe

– közölte szombat este Brüsszelben a katonai szervezet szóvivője.

Gitanas Nauseda litván elnök is cáfolta Lukasenko kijelentéseit. “A rendszer minden áron megpróbálja elterelni a figyelmet Belarusz belső problémáiról, teljesen alaptalan közleményeket adva ki képzelt külső veszélyekről” – mondta Nauseda az AFP francai hírügynökségnek nyilatkozva.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/23/belarusz_nato_cafolat_hatar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A spanyol kormány rendeletben szabályozza a távmunkát

Törvényerejű rendeletet fogadott el a távmunka szabályozására keddi ülésén a spanyol kormány. María Jesús Montero …