2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A legnehezebb, amikor a barátodat kötöd lélegeztetőgépre

Hirdetés

A legnehezebb, amikor a barátodat kötöd lélegeztetőgépre

Lengyelországban az elmúlt napokban rekordszámú új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak, a kórházak nehezen bírják a terhelést. Az AP hírügynökség helyszíni riportot készített az egyik megyei kórházban, ahol elfogytak a szabad ágyak.

Szigorúbb korlátozásokat vezettek be az előttünk álló két hétre Lengyelországban, mivel napi 35 ezer új fertőzöttet azonosítottak, a járvány áldozatainak száma pedig több száz volt. A legfontosabb intézkedés az volt, hogy meggátolják a gyülekezéseket húsvétkor, valamint felgyorsítsák az oltási folyamatot.

Az AP hírügynökség húsvétvasárnap a Krakkótól negyven kilométerre található Bochniában járt, ahol a megyei kórházban nem volt szabad ágy, annyi koronavírusos beteget ápoltak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/05/a-legnehezebb-amikor-a-baratodat-kotod-lelegeztetogepre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét diákokat raboltak el Nigériában

Ismét diákokat raboltak el Nigériában

Egyetemre támadtak a fegyveresek az észak-nigériai Kaduna államban, több hallgatót elraboltak, az intézmény egyik alkalmazottját pedig …