2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A legmagasabb készültségbe helyezik a belarusz hadsereg egyes egységeit

A legmagasabb készültségbe helyezik a belarusz hadsereg egyes egységeit

A legmagasabb harckészültségbe helyezik a belarusz hadsereg egyes egységeit, és a tartalékosokat is behívják a hadrafoghatósági ellenőrzés harmadik szakaszában, közölte a fehérorosz védelmi minisztérium hétfőn az MTI beszámolója szerint. 

Az ellenőrzés során értékelni fogják, hogy a katonai alakulatok készek-e éjjel-nappal reagálni a dinamikusan változó helyzetre. Anatolij Bulavko, a fehérorosz hadsereg légierejének és légvédelmének ideológiai kérdésekkel foglalkozó helyettes parancsnoka hétfőn azt nyilatkozta egy fehérorosz tévének, hogy a szomszédos országokban több mint megkétszereződött a felderítő légierő tevékenysége, ami gyanakvásra ad okot. 

A védelmi minisztérium még múlt pénteken jelentette be, hogy a hadsereg augusztus 28-31. között hadgyakorlatot tart a lengyel határnál.

A “KOMPLEX TAKTIKAI HADGYAKORLATBAN” DESZANTOS, GÉPESÍTETT LÖVÉSZ-, HARCKOCSIS ÉS TÜZÉRSÉGI EGYSÉGEK VESZNEK RESZT, ILLETVE DRÓNOKAT IS BEVETNEK.

A hadgyakorlatot a Lengyelországgal határos Breszt megye egyik gyakorlóterén tartják meg, és a többi között határ- és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/25/feheroroszorszag_hadsereg_legmagasabb_keszultseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Snowden-üggyel vetekedő szivárogtatási botrány megrengetheti a nagybankokat

A Snowden-üggyel vetekedő szivárogtatási botrány megrengetheti a nagybankokat

A pénzügyi világ eddigi legnagyobb kiszivárogtatásának tűnnek azok az iratok, amelyek törvénytelen banki műveletekről árulkodnak. Az …