2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A külügy nem tud Putyin látogatásáról

Hirdetés

A külügy nem tud Putyin látogatásáról

Egyelőre úgy tűnik, Vlagyimir Putyin mégsem látogat el Magyarországra. Az orosz elnök, valamint Matteo Salvini olasz politikus a most zajló budapesti cselgáncs-világbajnokságra kapott meghívást a Nemzetközi Dzsúdószövetség elnökétől, Marius Vizer román üzletembertől. Erről először a Magyar Nemzet számolt be, az értesülést pedig megalapozza, hogy Putyin a sportág nagy rajongója: maga is versenyszerűen cselgáncsozott, 2017-ben el is látogatott a budapesti világbajnokságra. 

Az Index ezért az orosz elnök ügyében a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz fordult, a szaktárca azonban nem erősítette meg a látogatás tényét. Mint fogalmaztak:

Nem tudunk ilyen látogatásról.

Hirdetés

Azt már az orosz Dmitri Peszkov, a Kreml szóvivője is megerősítette, hogy érkezett meghívás a budapesti játékokra, a látogatást azonban ő sem erősítette meg. A hivatalos delegációk fogadásáért felelős KKM reakciója alapján Moszkvában erről továbbra sem érkezett válasz. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/07/kkm-nem-tudunk-putyin-latogatasarol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

A bűnszervezetek által biztosított uzsorakölcsönök, akárcsak egy polip csápjai, valósággal fojtogatják az olasz gazdaságot, aki …