2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A kötelező oltásban bízik az osztrák egészségügyi miniszter

Hirdetés

A kötelező oltásban bízik az osztrák egészségügyi miniszter

A kötelező oltás az egyetlen kiút a járványból Wolfgang Mückstein osztrák egészségügyi miniszter szerint. A Kronen Zeitung megírta, hogy az Ö1 közszolgálati rádió hétfő reggeli műsorában a tárcavezető azt nyilatkozta: a járványnak vagy úgy lehet vége, hogy mindenki be van oltva, vagy hogy mindenki elkapja a vírust. Társadalmilag azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy erre várjanak – tette hozzá.

Ausztriában 2022 februárjától teszik kötelezővé a koronavírus elleni oltás felvételét. A részletek még nem ismertek, folyamatban van a vonatkozó törvény kidolgozása – írta a Kronen Zeitung.

A Die Presse híradása szerint Ausztriában hétfőn 13806 új fertőzöttet regisztráltak. 3054 embert kezelnek kórházban, közülük 562-t intenzív osztályon. Az elmúlt egy napban 27 ember halt meg.

Hirdetés

Németországban is egyre több szó esik az oltás kötelezővé tételének […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/22/a-kotelezo-oltasban-bizik-az-osztrak-egeszsegugyi-miniszter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Magyarország segíti a gázellátásban Ukrajnát

Magyarország segíti a gázellátásban Ukrajnát

Budapesten fogadta Szerhij Makogont, az ukrán gázszállító rendszert (GTSZ) fenntartó vállalat igazgatóját Nepop Ljubov, Ukrajna …