2021. március 9., keddMa Franciska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.03.09. Franciska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A koronavírus új mutánsának a kialakulásától tartanak Izraelben

Hirdetés

A koronavírus új mutánsának a kialakulásától tartanak Izraelben

Izraelben szakértők attól tartanak, hogy a koronavírus egy új variánsa alakulhat ki. Ennek okaként a beoltottak és a fertőzöttek magas számának együttes jelenlétét jelölték meg.  Benjámin Netanjahu kormánya vasárnap úgy döntött – írja a Reuters –, hogy az ország repülőgépei hétfőtől egy hétig nem fogadnak és nem indítanak nemzetközi járatokat.

Az oltási kampány kezdete, december 20. óta IZRAELBEN már több mint 2,5 millió  embert vakcináltak. Ez az ország lakóinak  csaknem 28,93 százalékát jelenti. 

Hirdetés

2020 márciusa óta mintegy 596 ezren fertőződtek meg, a harmadik járványhullám mostani, visszavonuló szakaszában 75 ezer aktív fertőzöttet tartanak nyilván  – írja a Jediót Ahronót portáljára, az ynetre hivatkozva az Infostart.

Kapcsolódó

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/24/koronavirus_izrael_vedooltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Harry herceg és Meghan nyilatkozata után vizsgálatot sürget a Munkáspárt

Harry herceg és Meghan nyilatkozata után vizsgálatot sürget a Munkáspárt

A Buckingham-palotának ki kellene vizsgáltatni minden rasszizmussal kapcsolatos állítást – közölte a brit Munkáspárt, miután adásba …